KonumŞehir seç

Bu tarayıcıda saklanır. Ders ararken şehir filtresini ayrıca değiştirebilirsin.

Bu şehirdeki dersleri göster →
ozeldersverenlerÖĞRENMEKLE BAŞLAR.
Menü

EĞİTMENİ TANI

seda14

Bolu

Aktiflik bilgisi yok

BİLGİSİNİ PAYLAŞAN İNSANLAR

Hakkında

Kurslarda haftalarca fotoğrafın geçmişini öğrenmenize gerek yok. Biz size fotoğraf makinenizi en iyi şekilde nasıl kullanabileceğinizi gösteriyoruz. Ve sadece 2 gününüzü ayırmanız yeterli!
Eğitimi fotoğraf açısından zengin bölgelerde verilebiliyor. Çayımızı içerken teorik bilgileri öğreniyor, hemen arkasından kendimizi fotoğraf makineleriyle sokağa atarak uygulamaya geçiyoruz.
Eğitimin tamamında kendi fotoğraf makineninizi kullanmayı öğretiyoruz ve eğitimin %90′ı uygulamalı; yani fotoğraf makinenizde ilgili konuyu nasıl uygulayabileceğinizi anında öğreniyorsunuz.
Ücret: site üzerinden mesaj ile sorunuz

ÖĞRENMEYE DEVAM

Verdiği dersler

ÖĞRENCİ DENEYİMLERİ

Öğrenci yorumları

Henüz yayınlanmış öğrenci yorumu yok.

Yorumlar, sitede eğitmenle görüşmüş ve ders aldığını beyan eden üyelerden alınır. Görüşme kaydı, dersin gerçekleştiğini doğrulamaz. Referanslar ve destek mesajları puana dahil edilmez.

Deneyimini paylaş →